Vad vill du att vi hjälper dig med?

På den här sidan hittar du ett antal av de tjänster som ingår i vårt utbud. Om du vill ha mer information om våra tjänster är det bara att kontakta oss. Våra medarbetare är alltid villiga att svara på alla frågor och funderingar du har!

services_icon1

Invändig och utvändig målning

Vi målar om allt från små sovrum till större fasader och ser alltid till att göra ett noggrant förarbete för att sedan kunna leverera ett utmärkt slutresultat. I samband med att du anlitar oss för att måla om kan vi även erbjuda konsultation kring exempelvis val av färg.

services_icon1

Tapetsering

Om du föredrar tapeter framför målade väggar kan vi utföra det med. Precis som när vi målar utför vi ett noggrant förarbete av väggarna innan vi tapetserar. När det är dags att tapetsera kan vi bistå med en rad tips på olika tapetåterförsäljare så att du kan hitta en design du tycker om.

services_icon1.png

Snickeri

Vi kan ta hand om det mesta som har med bygg att göra. Oss kan du bland annat anlita för murning, kakelsättning, golvrenovering och andra typer av hantverkartjänster. Kontakta oss för att veta mer om detta är något du är intresserad av!

services_icon1

Städning

Som företag har vi även omfattande erfarenhet inom städning. Våra duktiga lokalvårdare ser till att ditt hem blir skinande rent. Vi kan erbjuda allt från storstädning och flyttstädning, till regelbunden hemstädning.