SBB Constructions AB – måleri med vision

Vi som arbetar på SBB Constructions har visionen att bli det självklara valet av firma att anlita när måleri-, renoverings- och entreprenadarbeten efterfrågas i Västerort. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom måleriyrket vilket gör att vi kan hjälpa er med det mesta. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Kundfokus i vårt arbete

Vad du som kund tycker är det som är viktigast för oss. Inför varje projekt ser vi därför till att skapa oss en klar och tydlig bild över dina behov och din önskan. Vårt främsta mål är att du ska bli en av våra nöjdaste kunder i Sverige. Vi hjälper dig gärna med bland annat måleri och tapetsering både invändigt och utvändigt i såväl renoveringsobjekt som nybyggnationer.

God kommunikation och samarbete

När vi arbetar ägnar vi vår energi åt två saker: att förstå vad du vill ha och sedan att fullständigt försöka uppfylla dina önskemål. Det är anledningen till att våra resultat blir fantastiska. Under arbetets gång fungerar vi som bollplank och hjälper till med allt från att välja den bästa kulören till att föreslå material. Inför varje projekt går vi in med inställningen att försöka uppnå ett så perfekt resultat som möjligt. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.