Målare noggrann Västerort

Punto Edil AB

Vi som arbetar på Punto Edil AB har visionen att bli det självklara valet av firma att anlita när måleri-, renoverings- och städtjänster efterfrågas i Stockholmsområdet. Vi har många års erfarenhet inom måleriyrket och kan med våra effektiva arbetsmetoder erbjuda er förstklassiga resultat.  Du är varmt välkommen att kontakta oss på Punto Edil AB för att begära en offert på ett arbete eller för att ställa fler frågor om oss och våra tjänster!

Kundfokus i allt vi gör

Att du som kund blir tillfredsställd med arbetet vi genomför är det som är viktigast för oss på Punto Edil AB. Inför varje projekt ser vi därför till att skapa oss en klar och tydlig bild över dina behov och din önskan så att vi kan vara säkra på att vi kan tillgodose dina förväntningar.

Vi hjälper dig gärna med bland annat måleri och tapetsering, både invändigt och utvändigt i såväl samtliga rum i renoveringsobjekt, som enstaka rum i nybyggnationer och allt där emellan.

Målare i Västerort

Kontakta oss idag

Är du ute efter en målare är det bara att kontakta oss på Punto Edil AB för mer information. Våra kunniga medarbetare är alltid redo att hjälpa dig med dina förfrågningar. Vi ser fram emot att göra dina visioner till verklighet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify