Våra tjänster

När vi utför målning invändigt gör vi alltid ett grundligt förarbete och vi är noggranna med att spackla, skrapa och ta bort gamla tapeter. Detta är för att färgen ska hålla i många år framöver. Vi utför även tapetsering för våra kunder, allt du behöver göra är att välja tapeten och vi gör resten. Vi målar självklart utvändigt för att göra din byggnad mer attraktiv. Om du vill ha mer information om våra tjänster är det bara att kontakta oss. Våra medarbetare är alltid villiga att svara på alla frågor och funderingar du har.

img

Invändig och utvändig målning

Vi målar om alla rum och snickerier inomhus och kan även hjälpa dig med fasadmålning för ett fräscht yttre.

img

Tapetsering

Om du föredrar tapeter framför målade väggar kan vi utföra det med. Precis som när vi målar utför vi ett noggrant förarbete av väggarna innan vi tapetserar.

img

Målning av nybyggnationer

Vi hjälper dig att ge ditt nya hus en snygg och fräsch finish. Vi ser till att färg och/eller tapet blir exakt som du vill ha det.

img

Övrig målning

Vi kan även utföra övrig målning för dig, och det är bara att höra av dig om du vill ha mer information om detta. Vi har alltid våra kunder i fokus och vi lämnar inte ett uppdrag om kunden inte känner sig nöjd.